Om oss

I vår bilhall finner du fina och välskötta begagnade bilar. De flesta av våra bilar är svensksålda. Vår ledstjärna är bilar i bra skick till konkurrenskraftiga priser. Via Autoconcept kan vi erbjuda mera omfattande garantier.

JN BIL ägs och drivs av Jens Nordstrand. Jens startade bolaget i liten skala under våren 2015 men det har nu växt snabbt och har idag i tillägg till bilförsäljningen även en Autoexperten bilverkstad. Verksamheten bedrivs idag i nya moderna lokaler på Brynäs i Gävle och har 8 anställda. Sedan starten har JN BIL nu sålt ca 600 bilar till nöjda kunder. Besök gärna vår sida på Facebook för att läsa omdömen.

Vi har som mål att alltid bra och konkurrenskraftiga priser, jämför gärna våra priser med andra handlare så ser du att vi har mycket konkurrenskraftiga priser.

I samband med ditt köp hos oss hjälper vi givetvis till med finansiering. Vi kan erbjuda finansiering genom Wasa Kredit och Svea Ekonomi till förmånlig ränta. Givetvis kan vi även ta emot din gamla bil som inbyte.

Våra bilar säljes med generösa garantier. Alla bilar är noggrant testade i vår verkstad innan försälning. Genom vårt samarbete med Autoconcept kan vi erbjuda generösa garantier. Vi följer givetvis också MRF:s riktlinjer när det gäller garantier på begagnade bilar.

Vi på JN Bil hälsar er varmt välkomna till oss. Vi finns på industrigatan 11 i Gävle.

Close Menu